Cariere - Abrazivul Produse Abrazive
15450
page-template-default,page,page-id-15450,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Cariere

Te vrem in echipa

Trimite-ne CV-ul tau si te vom contacta pentru detalii!

  Despre Noi

  Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de produse abrazive pentru finisare si superfinisare – produse abrazive elastice, abratex, abraziv pe suport, pasla, pasta abraziva sau de slefuit, granule abrazive. Compania are un efectiv de 20 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

  Calitate

  Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Abrazivul S.A este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

  Compania

  Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.